5 fra publikum – Juryen

Nå har vi nettopp sett ”Juryen” av Hege Haagenrud, og vi er mektig imponert. Ikke bare er danserne flotte, men barna som dukker opp på skjermen i bakgrunnen med sine morsomme, tankevekkende og ærlige kommentarer, gjør forestillingen interessant og morsom å se på.
Etter forestillingen ville vi gjerne høre hva målgruppen (1-4 klasse) tenkte om forestillingen. Derfor tok vi en kort prat med fem av barna som var med i videoen fraforestillingen. Vi stilte alle fem det samme spørsmålet: «Hvilken del av forestillingen er deres favoritt del?»  

Lina – ” Den med at de hadde hånd-dans.»

 

Andrea – ”Hånddansen jeg også.”


 
Sofia – «Alt! Alt sammen.»

Benjamin – ”Hele.”

Vilde – ”Jeg vet ikke helt.”  

Tusen takk Vilde, Benjamin, Sofia, Lina og Andrea for intervjuet. Dere er superflinke!